Bekijk onze vacatures

Ambassadeurs

Heb jij alle producten van Compendium Geneeskunde in de kast staan? Ben jij ervan overtuigd dat elke student in Nederland en België die gaat werken in de zorg de reeks zou moeten aanschaffen?

Specialist/ A(N)IOS

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van de boeken van Compendium Geneeskunde en zo studenten, artsen en verpleegkundigen helpen?

Bloggers

Ben jij een beetje creatief en heb je een vlotte pen? Word dan blogger bij Compendium Geneeskunde! Wij willen graag een kijkje geven in het leven van verschillende zorgprofessionals geven.

Auteurs

Ben jij goed in teksten schrijven en een (toekomstige) zorgprofessional? Word auteur bij Compendium Geneeskunde!

Benieuwd wie je collega's worden?

Over Compendium Geneeskunde

Compendium Geneeskunde is een van de succesvolste en modernste uitgevers in de zorg van Nederland, opgericht door artsen & co-founders Romée Snijders en Veerle Smit. Compendium is uitgever van vernieuwende, visuele en handige boeken en producten voor medische studenten, verpleegkundigen, artsen en specialisten. Onze missie is om de zorg overzichtelijk en toegankelijk te maken, voor en door de zorg. Wij maken wat de zorg mist. Wij zijn vooral bekend door de populaire vijfdelige bestseller Compendium Geneeskunde, met daarin 35 disciplines van de geneeskunde. Met deze boekenreeks zijn we al vaker op televisie voorbij gekomen, o.a. bij De Wereld Draait Door en BEAU. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, vernieuwend en hands-on.